luni, 26 august 2013

Cartofi Bombay

iubesc aceasta garnitura pt ca iubesc mirodeniile si condimentele
se face usor asa ca...fac de fiecare data cand se potriveste

ingrediente:
700 gr cartofi
100-150 gr ceapa
200 gr rosii
patrunjel verde
seminte de mustar
chimen
turmeric
sare
piper
boia
chilli
coriandru
putin ulei

ceapa marunta se pune in ulei si se lasa sa se prajeasca
nu trebuie mult ulei
nu trebuie sa balteasca in ulei
se adaga condimentele si se lasa sa inceapa sa se prajeasca
se adauga rosiile apou cartofii
s pune putina apa si se lasa acoperit sa se patrunda cartofii
cand sunt gata daca mai este zeama se ia capacul si se lasa la foc mare pana scade
se pune patrunjel .se amesteca si se stinge focul
ocazonal adaug mazare pt un plus de gust
cel mai mult imi place sa servesc acesti cartofi cu pui .in special pui tandoori
pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu