luni, 23 aprilie 2012

Turkish lamb durum kebap (Miel la gratar cu salata si sos in lipie)

o bunatate de mancare cu specific turcesc...
cea mai bine gatita carne de mies+ oaie care am mancat-o in viata mea...
cam asa pot sa descriu acest "durum" pe care l-am descoperit la fast-foodurile turcesti din Vienna..
nu sunt adepta fast-food-ului...
de fapt sunt aproape impotriva..
dar necontinand maioneze si cartofi prajiti..am zis ca merita sa incerc...si ma laud pt asta...


 ingrediente:
pulpa de miel (sarata,piperata si pregatita la gratar)
salata romana
rosii
ceapa verde
sos de iaurt cu menta si usturoi






se pune sos pe lipie..
apoi se pun celelalte ingrediente incepand cu salata,apoi carnea,rosiile si ceapa verde












se impatureste frumos si se serveste ca atare sau se adauga sos iute sau filgi de chilli...
eu de data asta nu am adaugat nimic picant,dar de obicei pun fulgi de chilli
Aceasta e toata filosofia!!!
Pofta buna!!!

2 comentarii: